tidigt godnatt

ja jag tänkte bara skriva godnatt, för tänkte sova nu. hade sovmorgon idag till 10.40 men är ändå as trött. tack för eftermiddagen/kvällen emmelina, kul att träffa dej igen va länge sen. men ska lägga mej i min mysiga säng nu och läsa lite i den tråkiga boken i svenska som ska va klar om 3 vecker, och så längtar jag till imorgon för då skaj jag träffa min älskling johan.
puss godnatt bloggen♥

Emmelina!

Hejsan! Emmelina här! Nu har stina hjälpt mig med att fixa min blogg, Resultatet: www.lillaemmelina.blogg.se, det var jätte gulligt , eftersom att jag är för blond för att fatta hur man gör:O Mina ögon gör ont och är hungrig som fan! Har Varit med stina nu från halv fem, ska snart hem och äta, för det behöver jag känner jag nu:)
Har även blivit lite smått bus och skratt;)
Det var länge sen jag träffade denna brud, och vi hade jätte kul. Så vi får verkligen inte tappa kontakten!
Stackars alla personer som har blivit mobbade på msn idag av mig och stina:O men vad gör man inte för att underhålla sig?;D
Nu är jag trött i huvudet, fingarna, ryggen och rumpan efter att ha gjort om min blogg ca 100 ggr.. För att jag råkade trycka ner det vi höll på med ett antal gånger:(.. Men är man blond så är man(Y).. Nu ska jag snart dra mig hemåt, Hoppas jag träffar min  lilla blonda mupp kompis stina snart igen!
Puss och kram på dig älskade vän! Kommer sakna dig!<3

<33

♥johan finnevidsson♥

for your entertainment.

sitter och chillar framför daton och ostbågar, va ett tag sen jag va inne på msn och andra grejs. men va tvungen att fixa svenskan till fronter, och jag hoppas de gick bra och att skolans datorer kan läsa Word 2010 för annars blir de jobbigt..
just för tillfället är jag trött på skolan, men de är väl alla nu. hade iaf kul i metod rummen idag, bella du är för söt i sjukhus sängen asså xd
lyssnar på min förtillfället favorit låt for your entertainment med adam lambert:D
puss&massa kramar.

23 augusti.

nu har jag duschat och fixat ordning till imorgon inför utklädningsdagen, alla aka vara sjuksköterskor, och jag har fått låna as sexiga kläder av Nina, tack.
jag kommer vara så snygg.
nu är de bara peppa in för att hela klassen ska sjunga för alla faddrar och "nollor", vi har skrivit gulligaste låten. gjort om bumbibjörnanalåten, VI KOMMER ÄGA ALLA! :D
puss♥

19 augusti.

jag har sååå jätte ont i mina fötter efter igår när vi gick utan skor genom ån och sen enda tillbaka till skolan, jävligt klantigt av mej men jaja.. jag har fått som små röda prickar under vänster foten och haltar farm så ser helt sjuk ut, men de känns bra iaf. hoppas de bara inte har kommit in typ glas och grejer så de blir infekterat.
dagen idag har varit kul, vi körde kungen begär och jag, vilma och bella va best på att sringa runt hela stan och fråga folk om grejer! (fast jag är blyg så gjorde inte lika mycket men försökte) när vi skull fråga om kondomen va bäst, bella fråga en kille som att inne på gränden vid juicebaren och han svar: ja, jag har men tänk om jag behöver den själv då? alla vi ter bara men kom igen du kan köpa en ny, och vi fick den TACK kondom killen! haha titta ett eget smeknamn.
jag är jätte trött och har värsta jobbiga mensvärken så fundera på att gå och sova redan, eller så ska jag se en film.
imorgon är de utklädnings dag ingen och då ska vi vara huller om buller de kommer bli sexigt värre!
puss&karm♥

den bara försvinner inte.

asså åååhh jag blir galen!
jag har birgittalåten i mitt huvud och den försvinner inte.
.
.
mitt i stan och nära till systemet, nära till St:Lars och Katedral. men vi har just klarat av problemet, vi går inte ner i samma dal. kanske är de för vi vet lite mera just om människornas själ och kropp men visst är de synd att vi inte är flera för vi är kommunens ända hopp!
.
.
så snurrar de runt i mitt huvud hela tiden, fast de är kanske bra vem vet, jag har börjat få sjukt ont halsen nu också efter att ha skrikit den låten och massa andra hela dagen, fast jag måste hålla med om att vi inte låter lika klent som vi gjorde igår, och de är bra. tänk bara hur vi kommer låta i morgon :D
puss♥

OP1SA!

min nya klass men de finaste namnet på hela skolan, vi ÄGER alla på allt!
idag va en riktigt kul dag med nollning, vi körde dragkamp över en å nära berga kommer inte ihåg vad den heter...
de va verkliden skit kul man blev både lerig och blöt men de va de värt de. och jag älskar klassens sjukt bra sammarbete(y'
synd att vi sabba A's tradition att de hade vunnit i 5 år i dragkampen, men vi vann iaf 4 av 5 så vi skulle vunnit för OP1SB hade förlorat mer än oss. men jag och resten av klassen ska inte vara dåliga förlorare nu för de blir brar dålig stämning då. kl 18.00 ska alla tillbaka till skolan men jag pallar inte har ont i hela kroppen, men jag får hoppas ni i klassen har kul och att de snygga tröjorna inte är för blöta.
nu ska jag ligga i sängen och se alvin och gänget, hehe barn film men vem bryr sig de är ju så söta ekorrarna när de dansar och sjunger.

fixar&trixar..lite:D

nu har jag fixat lite både här på bloggen och sen på facebook. nu ska jag se om pappa och jag ska fixa min säng som jag ska sälja.. och sen då när den är såld så ska jag få en ny säng en 120-säng , och de är jag jätte glad för!
sen ska jag väl damma lite också inte lika kul.. sen hoppa in i duschen och sen kolla på någon bra film.
kanske skriver något senare PUSS HEJ!

linda & johans bröllop

sötaste albin!
albin höll på med mina armband under hela middagen, och när jag tog de så börja han gråta så han fick ha de.
edwin<3
så här sluta bröllopet  jag, kajsa och ulf gick i vanliga kläder, de va verkligen snyggt med mjukisbyxor och munktröja och sen klackskor(y).
tack för att du kom med kläder min underbara pojkvän, för jag va trött på klänning efter 5½ timme.
GRATTIS Linda och Johan Hennings, hoppas eran resa på Aruba va mysig! och tack för kvällen.

regn regn regn

nu när de är så "fint" väder tänkte jag ta och se om jag orkar lägga in bilderna från bröllopet och sen städa mitt rum ingen.. de känns som jag gör de hela tiden.
onsdag & torsdag skulle jag gärna vilja göra nåt med mina saknade vänner, så hör gärna av er.
.
.
jag vet jag inte är bäst på att höra av mej, men när jag väl skickar ett sms så svara in ändå inte så jag vet inte vilket av de som ni vill att jag ska göra? för de känns som de bara blir fel vilket jag än gör..
men de kanske bara är jag som tar åt mej av de?
jag saknar iaf alla er OTROLIGT mycket, älskar er och de vet in!<33
lyssnade nyss på destination - finaly,darius och fick upp alla våra fina och kanske lite mindre kul minnen.

RSS 2.0