31 december.

NU DRAR JAG MIG HEM TILL FANNY.
GOTT NYTT ÅR!!

I try to hold back the tears from running down my cheek ... I think of you and smile again.

.
-I will always love you, you are my everything baby.
GODNATT.

30 december. två dagar kvar tills 2010 är slut!

idag har jag och min söta lilla syster varit på stan och jag shoppa lita smått och gott, fjäderörhängen och kläder till nyår. sen pröva jag ett par skor som jag bara vill ha!! det blir att dra ner med mor min nästa vecka kanske köpa dem, hoppas jag. nu har jag och min familj precis tittat klart på två filmer, en som va helt klockren, planet 51 hette den. och den måste jag bara se fler gånger.det är precis min humor i den, haha.
imorn blir de att fira nyår med ett tjejkompisar, som blir ett toppen avslut på de här året. det är bara tagga!
PUSS.

Merry Christmas to everyone.

godmorgon. dagen schema är fullt av förflyttningar, Kajsa, jag och mamma börjar hemma. sen bär det av till Henrik för att träffa Benjamin och Sebastian med lite julklapps öppning. efter de ska vi vidare till mormor och morfar där det blir jul lunch och paket, man får inte glömma kalle anka! runt fyra ska jag och Kajsa åka vidare till våran farbror, där vi blir farbror, hans fru, Edwin, Albin, farmor, pappa ,Pernilla. men det här året är det bara lill jul, så de är rätt lugnt. men jag saknar kusinerna i Schweiz och Göteborg men önskar er en God Jul på bloggen ist!
nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta fart på dagen.
God Jul & julpussar till er alla.♥

Man kanske ska fundera på att ställa en säng i köket??

ja för idag har jag nog varit i köket HELA dagen (mest tittat på, men men), de har bakats mjuk pepparkaka x2 ena blev lite bränd, julgodis, köttbullar, julskinka, tomtegröt. så nu är jag ganska trött.. så ska slänga mej i soffan och se någon mysig film.
IMORN ÄR DE JULAFTON!:D
julgranen hos mamma.

Går dagen.

va nere på stan med Fanny ock köpte de sista julklapparna, de va kul att ses för de va grymt längesen. vi kom fram till att vi bara setts 3 gånger och riktigt pratat om allt som händer i lilla linköping. men bestämde att vi skulle bättra oss!
nu kommer några söta bilder...
jaja ibland kan man undra...???
vänskap forever!<3

Nära till julen nu.

idag va det julavslutning, vilket betyder jullov!
men dagen var inte kort för de, kom till skolan vid åtta och sen slutade skoldagen vid halv fyra. de är inte  lika skönt och slappt som de va på ekholmen..
men de va inga vanliga lektioner iaf så de va skönt, man skulle kunna sammanfatta dagen med fika. för de känns som de va de ända vi gjorde.
efter skolan va jag en sväng förbi min kära mor och fikade, sen bar det av hem till pappa ingen, där jag tog tag i att städa mitt rum. på kvällen klädde vi även granen vilket blev ett hyfsat resultat:)
(suddig bild)
.
imorgon bär det förmodligen ner på stan med min saknade vän Fanny, mys med fika och lite julshpping!
nu har jag krypit ner i sängen så PUSS & GODNATT.

Back to School.

Lucia på Birgitta skolan, lika fail som alla andra skolor kan jag tänka mej. men 3or ni gjorde ett bra jobb!
nu ska jag bara köra en genom gång till provet imorgon och sen krypa ner i sängen, för min mage tar kol på mej... GODNATT.

Jay Smith vinnare av idol 2010.

jag kan då själv inte hålla med om att de va han som skulle vinna, men...
GRATTIS!
och jo Andreas han ser visst ut som en uteliggare, även om han har kostym.

Fynd blir man alltid lite gladare av.

alla dessa fina saker från www.hoofstore.se har jag köpt.

You always makes me happy.

YOU are always with me if I want to talk.
YOU can make me smile when I am sad.
YOU are the one I can talk to about everything, whatever it is about.
that's why I love you.

Hoppsan...

allt började i onsdags.. fick helt plötsligt jätte ont imagen & benen. hade så ont att jag inte kunde stå eller sitta upp. till slut fick mamma köra mej till AKUTEN, där de tog blodprov och jag fick dropp. sen hade jag så ont att de fick ge mej morfin, efter de är minnet lite svag. men sen när de hade lugnat ner sig skulle jag in och röntgas. dö på toppen utav all smärta säger de att de måste ta ut min piercing i naveln. vilket jag inte va lycklig över men om de va de som behövdes för att få reda på vad det va som gjorde att jag hade så ont så va de värt de!
sen fick jag ligga och vänta, sen runt 03.00 fick jag åka hem och hade då med mej medicin som jag ska äta. när jag då kom hem va jag jätte trött och helt borta av morfinet så de va skönt att gå och lägga sej i sängen.

8 månader<3

idag är det 8 månader med min älskling.
.
nu sitter jag i datasalen och leker DJ, de går inte så bra men försöka kan man ju(a
sen är det matte och sista lektionen är engelska. sen ska jag hem och slappa.
PUSS.

jag älskar dej!<3

orkar inte..

jag blir galen på allt pluggande, de fastnar inget i huvudet iaf!
ska ta och gå och lägga mej så det blir imorgon. imorgon ska OP1SA till simhallen förresten, de är jag inte så peppad inför. men det blir nog kul med lite "tränings simande".
.
puss godnatt nu väntar sängen.

RSS 2.0