Lite tid.

Hejsan hejsan! Jag har inte haft den tiden jag velat så det har inte blivit något bloggande på två dagar. Det har som sagt vait fullt upp med jobbande och annat.
.
Idag va det min andra dag på jobbet och jag trivs jättebra och alla är så tevliga mot mig. Hoppas verkligen attt jag är lika trevlig tillbaka:)
.
Efter att jag slutade klockan 21.00 så åkte jag över till far min ett tag och då hade ÄNTLIGEN mitt körtillstånd kommit! Vi bestämde oss för att jag skulle ge mig ut och prova lite, så vi åkte till träningsfältet vid brandstationen. Det jag spännande och lite läskigt, men när jag väl kom igång så hade jag jättekul.
Jag fixade till och med att växa upp till tvåan, men fick panik när det gick för fort så fick motorstopp. Haha det låter som att jag inte kan något alls, men ingen kan allt från början.
.
Imorgon är min sista dag en här veckan på jobbet så sen är jag ledig i tre dagar, Fredag, Lördag och Söndag, då kommer förhoppningsvis uppdateringen vara bättre.
.
Slänger upp en bild på min otroligt vackra övningskörsskylt & säger Godnatt.

GODNATT.

Va nere vid stångån i hjulsbro med Fanny och Marika, de tog ett kvällsdopp. Jag är en stolt badkruka:D
Såg Johan Falk filmen på 4an nyss och ska nu krypa ner i sängen. Funderar på att ringa Johan men får se hur det bil med de..
Så jag säger godnatt.

Men HALLÅ!!

Nu tycker jag att vårt internet kan sluta ha DAMP!!! Blir jätte irriterad, ska man inte kunna lägga ut bilder på bloggen utan att den ska fucka ur? Inte för att jag kan mycket om datatjafs men jag vet att det inte ska vara då dålig i alla fall.
CP SKIIIIIIT

27 juni.

Godmorgon eller snarare Goddag!
Vaknade vid 9.00 och har var jätte pigg. Gick upp och åt frukost och fastnade vi datorn nu.
Vid frukosten läste jag tidningen (något jag inte gör ofta) så klart så kom jag direkt till serierna av någon konstig anledning... haha.
Jahaja' vad härnder idag? Jag och Fanny skulle ses men har inga planer på vad vi ska hitte på men de är sånt som märks. Nu ska jag göra mig klar för att planera med Fanny:D
HOLa.

YOU are the only one I need.

Hem kommen från Johan efter att ha tillbringat en underbar kväll, natt och dag med honom. Vi har skapat en ny tid för när man ska äta,
*Frukost äts vid kl 15.00
*Lunch äter man kl 20.00
*Middag om man behöver, men det kan man hoppa över.
Haha det kan nästan inte bli bättre. Vem säger att man ska äta 3 riktiga måltider och sedan 2-3 små måltider, detta är bättre.
Det är alltid lika roligt i din närhet, jag älskar dig du är allt för mig! :love:
.
Nu ligger jag i min säng och TVn är på, jag har datorn i knät och godispåsen bredvid, kan det bli mycket bättre? :D
Ändå fast jag har allt de så har jag så himmla tråkigt, hoppas det kommer någon bra film på TV snart. Sen skulle jag uppskatta om min sjuka smärta i magen kunde gåöver, blir knäpp... Är det normalt att dt gör så ont?!
.
Godiset väntar nu och så började det precis en film så ska luta mig tillbaka och försöka bli trött.
Natti natti

14.25 Home alone.

Nu har alla åkt och jag är ensam hemma. Jag har presic ätit min köttfärssås och ska nu vänta tills klockan slåt tre då bussen går till resecentrum. Sen vet bara Gud när 13 bussen går från resecentrum, men det märks.
Jag får spel om det börjar spöregna bara för att jag ska sätta på mig skorna och gå ut, det brukar bli så.
Hej så länge!

Hallojsan!

Nu har familjen ätit frukost och alla utom jag packar för att ta en snabb trip ner till landet i en natt.
Jag hoppar över den och åker över till Johan istället.
.
Idag har jag verkligen inga planer för vad jag ska göra, hoppas det bara blir att slappa och titta filmer i mängder. Det är inte precis ett väder för att vara ut och sola, vilket skulle vara riktigt skönt:D
.
Jag avslutar inlägget med att lägga in en bild på mig och syster som små (mindre) ;).
Love

Jävla fucking shit!!!

Jag håller seriöst på att bli GALEN!
Jo visst är det bara med touch skärm, men vet inte om jag kan hålla med om det just när skärmen inte reagerar.
Det går inte att göra någonting på den då ju!! För trycka bakåt och på meny knappen är precis de man vill använda sin telefon till, inte alls.
Jag ska bara göra en ska klart: JAG VILL HA EN NY MOBIIIIL. En som verkligen fungerar och inte en skit mobil.
Sen en till sak jag stör mig på med mig själv. Sluta vara så beroende av Facebook! Det första jag gör på morgonen med mobilen är att titta facebook och jag gör precis samma sak på datorn. Det har börjat bli lite vääääl tycker jag, måste skaffa mig lite viktigare liv alltså.
(Vilken satkäring jag låter som :O.)
Allt för mig, tack hej.

Midsommarafton del 2.

The Grill Master!:D

Midsommarafton del 1.

Inte den mest sommar inspererade outfiten, men funka:)
.
MEDEVI
Inte lite folk...
Ville gärna hoppat (a)
Galen i sockervadd?!?

Dagens låt.

Jag tänkte även slänga in en låt jag tycker är riktigt bra. Folk har säkert redan hört den massor och tycker att den är utsliten, men men nu ska jag dela med mig av den också. En riktig sommarlåt!

Godmorgon.

Jag vaknade och det är tomt i huset, tror mamma och Henrik är ute och spelar golf, men jag har ingen aning av vart syeter min är. Vem vet hon kanske gömmer sig i garderoben för mig.
.
Midsommar och allt idag... jag känner mig inte det minsta pepp på det. Jag hoppas verkligen inte att det börjar regna också, då visare bara Gud att han inte vill att man ska dansa. Sen har inte någon i familjen orkat ta tag i att göra kransar, vad blir det för midsommar utan krans!? Jaja, jag får äta pastasallad och JORDGUBBSTÅRTA, så livet går nog inte under bara för att lite är annorlunda:)
.
Igår skerv jag att jag skulle försöka göra ett inlägg till men... jag somnade elva halv tolv igår, så fanns inte tiden.
Jag ska försöka ta lite bilder idag i alla fall så lägger jag in dem. Nu ska jag återvända till min skinka- och saltgurkssmörgås:D
.
Ha en jätte trevlig midsommar!

Det är bara du som betyder något.

Jobbade fyra timmar imorse och va hemma igen halv 12 och inte konstigt nog sov min pojkvän fortfarande.
Jag vick veta vad jag ska göra under de här 3 veckorna jag jobbar och jag har fått mycket beröm av alla på jobbet. "Du är 17 år och du är duktigare än vad vissa 40 åringar är". Den komplemangen tackar jag mycket för.
.
Resten av dagen har jag varit på Ica Maxi och på andra ställen runt kring IKANO. Systembolaget var en chock att vara på idag!! :O
.
Nu bär det av på cykel hem till far min för att packa inför midsommar firande imorgon.
.
Gör säkert ett inlägg senare ikväll, annars görs vi en snabbis imorgon.
ByeBye.

Dag 1 klar.

Idag när jag vaknade hade Kajsa och jag en slappar morgon, vi fixade och trixade med allt möjligt.
.
Sedan var det dags för mig att dra mig till tandläkaren... något jag ogillar mycket! Men har man sätt, jag fick beröm för typ första gången av en tandläkare. Hon sa att jag bara skulle förbättra pytte pytte lite och det blev ingen foto heller. Jag är över lycklig för det!
.
Idag var det även dags för första dagen på mittt sommarjobb, 16.30-20.30 och som jag trodde så kommer det bli jätte kul. Alla är så snälla och trevliga så dagarna kommer bara flyga iväg och vecka 29 kommer vara här inom kort och då har jag mitt sommarlov och cash!:D
.
Imorgon kommer jag inte uppdatera för än efter jag jobbat för ska börja kl 07.00 ingen sovmorgon här inte. Då ska vi fira midsommar en dag i förtid och det kommer bli mycket mysigt.
.
Nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar ta mig upp sex på morgonen... KUL *host*.
Så jag hör av mig senare imorgon.
GODNATT

Tävling!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

 

 

Rösta så är ni med och tävlar! :)


Suga snopp!

Ja idag har jag sugit snopp, och JAAAAAAAA gott vare!
Morgon dagens plan är att suga mer snopp och bli fylld!
Jag gillar att bli fylld, ja det göt jag!
Puss och Kram!

Buenos días.

Hej Kajsa här! Nu här jag fått ordning på dagen..äntligen. Jag, Fanny, Stina och Amanda ska bege oss ner till stan om ett tag. Det är jag (Kajsa) som skriver för att Stina är och bjasar.... HAHAH.
.
Idag vad jag vet ska Stina va med "sin" Johan på kväll och som sagt åka till stan nu snart.
Inte för att ni bryr er men jag ska köpa ett SWEEET linne :D
.
Nu ska Stina storka sig i röven, kulkul.
.
Hejdå XOXOXOXOXOXOXO

Back home again.

är precis hem kommen från min älskling som jag har haft en mysig och rolig kväll med. önska bara kvällen kunde varit längre..
du får hälsa din mamma tack igen för den goda "pajen" eller va det var för efterrätt, vet inte vad man ska kalla de lite svårt att avgöra vad det var, hehe;)
och en till sak Skrillex kan göra bra musik men ibland är det bara för mycket gnissel.
.
imorgon har jag inte den blekaste aning om vad jag ska göra, så om någon vill ses slå gärna en pling, då blir jag tacksam:D
.
jag ska nu ta och hoppa in i duschen och sedsn blir det TVn ett tag innan jag ska sova. det behövs verkligen efter att jag inte somna förän tre i natt. så ikväll är jag i stort behov av tidig läggning.
mycket mer än så hade jag inte att dela med mig av. så jag säger hej och godnatt.

Fint väder vi har i Sverige...

nu ska jag mer än gärna bege mig ut i regnet, känner inte att det kommer bli kul. hatar svenska vädret!!

Take a picture it last longer.



MuuuuummmS.

jag är ingen kock:) men laga en enkel maträtt det kan du lita på att jag kan!
inegn tidig lunch här inte:D
sen börjar jag bli lite småtrött på vädret, kan det bestämma sig om det ska regna eller om det ska vara sol. men det är typiskt sverige-väder.

Rihanna.


Sur som en citron.


Varför heter det så?
det är något jag har gått runt hemma nu och funderat på... då kan man säga att denna flicka inte har så myckate till liv, jaja ibladnd fastnar man i saker.
.
nu är jag iallafall ny duchad, kände att det var behövligt efter att ha somnat i soffan ett fler tal gånger.
jag ska försöka ta tag i dagen nu och börjar med att packa för att förbereda mig för förflytten till pappi.
.
senare idag hoppas jag att Johan och jag ses, har vart en del i mellan nu några dagar...
.
men hej på ett tag nu, NU SKA HÄR VIKAS KLÄDER!

I går.

efter att jag hade plöjt igenom 6 olika filmer med syster drog hon ut halv döda mig på en lång lååång promenda. den var allt mer än spännande:) sedan hemma igen kände jag mig välförtjänt av popcorn!
.
"kolla jag kan får iväg katten Stina"
"nej usch va smal, titta svansen"
du är min lilla plutt gumman, love U:love:

Fullt normalt?

Jag: hur känns det att gå ut sjuan?
Johan: sjuan?!
Jag: ja?? det är j de du gör?
Johan: tack för att du har sådan koll...

Tre minuter senare
Jag: du fyller ju inte år den 8 februari, det är den 8 april eller hur?
Johan: haha va! jag fyller visst den 8 februari.
Jag: jaaa, juste!
.
i tisdags var jag inte den smartaste personen :O

Nice guys finish last.

Nigahiga lyckas alltid! låten fastnar inte lite på hjärnan.

Godmorgon.

en GODmorgon vet jag inte om det är. vaknade av att jag inte kunde andas, inte det skönaste tillståndet att vakna i. idag känner jag blir en sitta-inne-dag-med-film-och-snytningar...
jag tänkte snart bege mig ner till köket och se om jag får i mig någon frukost överhuvutaget.

23.38...

är klockan, inte mycket men alla sover i huset utom jag. ligger i sägen och är helt genom förkyld och kan inte sova och hittare inte heller något kul att titta på eller göra. förkylning känns inte heller som att det är just det jag vill ha nu, det är nu man ska njuta som mest av sommaren.
.
jag fick nyss upp den där jobbiga tanken om mitt sommarjobb ingen... varje gång jag tänker på de så får jag en stor klump i magen och bara känner att jag vill slå numret och säga till dem att jag tackar nej. jag är inte så pepp på att torka bajs, men som birgitta skolans ena låt lyder: torka bajs är nice! de är väl det jag får intala mig i de tre veckorna och bara se lönen i slutet av allt slitande. förresten ska jag inte klaga, det finns folk som inte ens fick jobb i sommar. så jag ska bara tacka och bocka.
undra vad man ska göra med lönen.
*ska man vara smart och tänka framåt i livet och spara allt?
*spara lite, köpa Iphone 4/5?
*köpa ny dator?
*shoppa som en galning? (känns inte så smart)
*fixa håret och naglarna, spara resten?
det finns som sagt många val, men ska tänka smart och handla sen det är ett måtto!
.
Eva & Adam får vara filmen som säger godnatt till bloggen inatt.

The inside of the outside.

dagens stora förändring är att jag har färgat mina ögonfransar, och jag vill säga att såå stor skillnad syns det inte. måste säga att jag är lite besviken, trodde det skulle bli bättre... jaja nu har jag löst sommarens problem, inget smink på hela sommaren. kommet bli svårt att hållas men men:)
när jag redan var nere på stan så passade jag på att shoppa lite.
är tok kär i denna!:love:

alltid lika skön att ha;)

Happy birthday to you!

idag är det in vilken dag som helst för idag är det Henriks 43 års dag. nära psnsionen nu!!
Ett stort GRATTIS!

Steeeek:D

idag hade jag en hel dag med min vän Fanny Eriksson. vi var på en mycket spännande fotbolls match vill jag säga! (där fick du in din spooooort Pontus). men synd nog så vann inte Kajsas klass fotbollen, idiotiskt.

Fanny och jag gjorden en "väldigt" lyckad kladdkaka men den var riktigt gooooood:D vi spenderade även ett tag i solen och jag brände mig, inte lika kul...
nu senare på kvällen kom Johan förbi och de va mys som vanligt. Älskar den grabben enormt! :love:

I treat you like you want me to do.

Stan för shopping åt Benjamin & Sebastian, hittade riktiga fynd! Snyggaste pojkarna på skolan nu i Lambohov:D
Såklart så blev det fika och små shopping till mig själv, kan inte motstå(a)
kände att jag behövde en egen efter att jag fick låna Johannas till i fredags, tack!

Student tider + Hejdå OP1SA!

Studenternas lunch, finare än våran valiga äckliga..
Grattis OP3SA! jag längtar sjukt mycket till jag får ta studenten...:(
Men jag har iallafall sommarloooooov nu:D

09-06-2011.

näst sista dagen i skolan och prov!!! äntligen är sommarlovet NÄRA.
idag har varit en hel motionerings dag, kommer inte känna mina ben imorgon. jag har också varut hos Johanna:D där färgade jag hennes hår, och hon blev toppen nöjd. vilket gjorde mig jätteglad.
nu ska jag se slutet av Jönssonligen. Godnatt.
Glada mormor!

Värmen tar kooool på mig!!!!!

jag vet inte vart jag ska vara eller vad jag ska ha på mig, det är för varmt med allt! antingen är det av lathet att jag inte orkar ta mig runt i huset eller så är det pga värmen det också.
nu de sista dagarna är bara onödiga att gå till skolan. idag hade vi bara matte, kändes inte värt att gå dit för fem öre, men jag är duktig och går iallafall.

Kvälls"nolling" av våra kära Fadder-treor.

AMBULANSEN
suddig*


KLÄDORMEN & den vanns av OP1SA:D

The Stad with Johanna.

MINI ANNE
HLR nu kan jag det också! men tror alldrig aldrig jag skulle våga göra det när det väl gäller. då skulle jag bara springa ifrån personen...
.
MUMMMMMMMS!
efter två mycket viktiga lektioner begav sig jag och johanna på stan och åt mycket gottigt inte nyttingt alls, men vad fasen! det blev även (som alltid) "fönste shopping".

Soooova!

ner krupen i min (lite för varma) säng. tänkte säga natti natti och ladda för hjärt-lungräddning i morgon i 2 timmar.
bara FYRA dagar kvar till sommarlov, underbart!!!

The sun in your hair.

Ny duschad och lite rödare om kinderna efter 2 timmars solning.
Nu ska håret plattas och sedan bär det av vidare till Johan, den saknade pojken:D:love:

1.5 timmes promenad med bästa igår.

Alltid lika sööööt!:love:

2-4 juni 2011 Rīga.

.
Catamaranen
syns inte så bra.
.
Shoppingen






HEMMA!

äntligen hemma, det har varit jätte kul och bilder kommer senare.
nu ska jag sooooool:D PUSS! :love:

Nu bär det av.

nu ska jag snart hoppa in i bilden för att åka till Nyköping.
det är en kort flygtur, dit tar det 2 timmar och hem tydligen bara 5 minuter, känns lite konstigt..;)
kommer förhoppningsvis hem med nya kläder, naglar och många minnen.
Hejdå Sverige,  Sveiki Rīga!

Packar för fulla muggar & Sjunger en truddelutt.

.
jag ska vara borta i tre dagar och jag packar som att det är en veckas semester jag ska på:$
men är man tjej så är man:D måste ha många alternativ.
nu ska jag slänga mig i lilla  systers säng och titta film. Puss och hej för idag synes imorgon!

How will save the world???

Låten spelas om & om igen hemma hos familjen Hennings, DISCO säger jag!:D
ska hundarna rädda världen?

Forever young! <3

Vänskapen som alltid kommer vara. Älskar dig min PARTNER!<3
.
Alphaville-Forever Young
Let's dance in style, lets dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best but expecting the worst
Are you going to drop the bomb or not?

Let us die young or let us live forever
We don't have the power but we never say never
Sitting in a sandpit, life is a short trip
The music's for the sad men

Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders we're getting in tune
The music's played by the mad men

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever and ever
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever? Forever young

Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat
Sooner or later they all will be gone
Why don't they stay young

It's so hard to get old without a cause
I don't want to perish like a fading horse
Youth's like diamonds in the sun
And diamonds are forever

So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams swinging out of the blue
We let them come true

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever and ever
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever and ever

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever?

Riga resan nära.

här är två bilder på hotellet jag ska bo på när jag är i Riga. det är tydligen ett jättegamalt hus och jag tycker att det ser mysigt ut, ålder har sin charm. jag vet inte hur just vårt rum kommer se ut men överaskningar är alltid kul, bara det inte är ett jätte snuskigt och fult rum så är jag nöjd.
Fem stjärniga Dome Hotel Luxury Spa.
får vänta och se hur många stjärnor jag ger de;)

1 juni.

godmorgon alla glada! just i detta tillfälle skulle jag varit ute på golfbanan, men som vanligt är jag för lat och ångrar mig i sista sekunden. jag känner att det inte kommer bli någon första eller sista golfrunda det här året. inte för att det gör mig något:D
istället för golfen så bestämde jag mig för att städa mitt rum och göra de sista skolgrejerna inan skolan slutar. det är bara 8 dagar kvar tills det är sommarlov, helt galet!
tänkte slänga n en före & efter bild på mitt duktiga städande i mitt rum.
.
FÖRE
EFTER
syns ingen större skillnad, men det är mysigare att komma in och slippa känna dammet i näsan.

FIXAR.

försöker få till nytt tema på bloggen, det funkar inte som vanligt.
tack för hemsidan Emmelina!
http://www.snyggareblogg.se

Länge, länge sedan..

HEJ!
känns nästan konstigt att skriva ett inlägg.. men kände att det kanske kunde vara trevligt! onsdag idag och de fem dagarna framåt ingen skola. på fredag bär det av till Riga för shopping och annat skoj i tre dagar med familjen.
imorse vaknade jag med panik! jag hade tänkt göra klart datauppgiften vi har om lagar på kvällen idag, för trodde att fronter rummet skulle stängas 00.00 i kväll. men så dum som bara jag är läste jag att det skulle stängas 2011-05-25 alltså idag fast det var dagen då de öppnades igen. så jag stressade till skolan för att hinna klart med den och mötte Ellen i skolan och hon sa att det inte stängdes förän den 24 juni.. snacka om att jag blev lite irriterad då! men det var positivt att jag gjorde den i skolan istället för att behöva göra den i skolan.
.
ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, blir nog en kväll framför TVn och se Greys anatomy och sedan Off the map. haha jag har inget live mer än serier känner jag:O
.
nu ska jag fortsätta med mitt "solande" som jag inte lyckas så bra med och snart går väl solen ner också.

RSS 2.0