I miss You.

när jag vill att du ska vara nära, det är då du är som längst bort.

Skolan är kul...INTE!

just nu tycker jag skolan är riktigt jobbig, lärarna tar inte saker på allvar när man säger saker, allt bara är jobbigt! men det som gör att man släpar sig dit varje dag är vännerna. det är inte kul att gå till fyra en måndag när man helst bara vill hem och sova vi typ två tiden. men sen på toppen utav allt så hatar jag att bussarna ska vara fulla till brädden när man ska hem, om nu östergöta trafiken vet att det blir mycket folk på bussen från tre-fyra kan de inte sätta in så det går fler bussar, kanske var tionde minut istället... men nej! sen är jag kom hem har jag suttit och pluggat och skrivit rent skoluppgifter.
det blev mest ett klagoinlägg, men ville att alla skulle få känna hur jag har upplevt min MYSIGA måndag.
.
MEN imorgon ska jag tänka positivt och se om det lönar sig med ett glatt inlägg eller om det blir något skrivet imorgon överhuvudtaget.

18 januari.

vissa är bra på att uppdatera sin bloggar...vissa mindre bra(JAG). men jag skriver när jag har lust, just nu finns det ingen lust alls att ens tänka på bloggen. jag tycker headern är skit ful, jag vill ha ett annat tema, men är jag så duktig att jag kan fixa det själv, nej självklart inte!
.
nu är iallafall löshåret bort taget, och det känns jätte tomt om inte jätte ovant. jag känner mig som en tönt och är arg på att mitt hår inte växer!!!
är klar för sängen så Godnatt.

Svaret är nära.

ja nu tror jag efter alla tvivel så ska löshåret BORT! de ser för jävligt ut nu, de är tunt och tovigt och bara bläää. jag kommer nog ångra mig när de är gjort men.. jag ser nog bättre ut än vad de gör nu. fast ändå får jag att jag inte vill ta bort de, för då kommer jag känna mig som en kille eller en tönt i kort hår... eller vem vet jag kanske rockar med med kort:)
nu ska jag packa och åka över till pappa, sen vidare till Peter & Petra.
KYSSAR.

Soon summer & HM.

nu har jag köpt de första sommar plaggen, nu behövs bara värme tack!

Länge sedan, men alltid lika kul.

dagen har varit skön, trodde de skulle bli en grymt jobbig dag idag med.. men icke! Idrott då gjorde jag inte så mycket vettigt, fick veta provet och fick damp på håret och allt annat som är såååå inte viktigt(men vem bryr sig?). Svenska va på besök hos Corren. Data grupparbete med Johanna och Ellen.
senare sen på eftermiddagen/kvällen träffade jag Emmelina och de kan man säga att de va jätte länge sen vi sågs, de va kul att träffa dig ingen och vi har alltid så fina samtalsämnen... att vi alltid kommer in på just de sakerna;)
.
nu är min mobil fuckat ihop sig också, den här dagen är verkligen inte min... jag kan inte logga in på min googlemail, asså Ååååhhhh! tidig läggning idag med??
nu blir de TVn och sen sängen.
PUSS
sommaren 2010, sommaren man aldrig glömmer<3

Jag har redan tröttnat på skolan...

de känns ju inte så lagom kul, jag har gått i skolan i 2 dagar nu och vill bara ha LOV eller hellre sluta skolan. just idag kände jag att de inte va min dag, jag har vart på sådär humör och hade helst av allt bara vart hemma, själv. men jag tog mig igenom dagen utan större problem. när jag kom hem somnade jag i soffan och vakna av att någon ryckte i dörrhandtaget...
min plan är i alla fall att jag ska lägga mig tio och sova förhoppningsvis hela natten, sen vakna utvilad och känna mig gladare.
hejdå.

10 januari. Galet klockren teater OP1SA!

våran skola har just den här veckan tema vecka som är om SEX, TRYGGHET; MISSHANDEL och annat för att kunna känna sig säker hemma och utan för familjen. och då hade just våran klass fått den fina äran att spela upp en forum teater, som va allt annat än normal, skulle folk tycka. men det värsta är att de kan vara verkligheten för andra. men vi alla tyckte de va en sjukt kul grej och allt blev till ett skämt. Alfred du va en grym bög och Andreas du är en sån pappa man bara kan ha i mardrömmar, men as bra spelat alla som deltog. men på toppen av allt fick alla i klassen en gratis bio biljett, man tackar! (fast jag inte varit någon hjärna i teatern eller överhuvude taget varit med när ni kommit på de, men de lönar sig att va i en sån great klass som OP1SA.)
här kommer lite fina bilder också från teatern.
gillar hur fin du sitter Alfred:D

9 januari.

nu har jag precis sett klart på Avatar, jag tyckte från början att de värka som en ovärd film att se. men jag kan nu erkänna att de faktiskt va bra, även fast det fanns vissa saker som va FÖR overkliga... men nu är jag ialla fall sett den och kan sätta tummen upp!
.

det känns lite synd att lovet redan är slut och att min syster och Johan här ledigt imorgon, men jag måste till skolan. men jag håller tummarna för att de inte håller kvar oss lika länge som en vanlig skoldag. men det är kul att komma tillbaka och träffa alla i klassen, det var ju typ tre veckor sen. men när jag tänker på skolan får jag en liten klump i magen, men den försvinner nog när jag väl är där. en sak jag kommer störa mig på hela den här terminen är att jag måste släpa runt på mina böcker, för skolan är ju så toppen smarta och tar bort våra skåp!(y) ibland är bara Birgittaskolan ett skämt, men de är bara att le och försöka stå ut.
nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska jag slappa och försöka somna tidigt. för imorgon är de uppstigning 06.30.
PUSS.

Godnatt.

kom nyss hem från Johan, ville verkligen inte åka från dig! jag hade så mycket hellre velat vara kvar hela natten, men nej mamma skulle komma och förstöra allt, genom att komma och hämta mig...kvällen va lika underbar som det alltid brukar vara med dig.
men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och se om jag kan sova, måste ställa om mig lite inför att skola börjar på måndag(n)

8 januari!

9 månader med min älskling Johan, älskar dig!
jag har inte hunnit med så mycket idag, och nu är planerna att jag ska åka till Johan.
det är skit väder ute, de typ regnar... och sen är jag trött på att de är så mörkt, men nu när våren kommer så kommer det börja ljusna. fast dock det är mysig när det är mörkt då man kan tända massor med ljus och bara mysa inne i värmen. nu ska jag dra mig ut till bilen. kanske skriver något när jag kommer hem. PUSS.
slänger upp en bild från gårdagen.

7 januari.

jag va vaken till hal fem i natt, men ändå var jag någorlunda pigg att gå upp kl nio, halv tio... så kommer nog somna skönt framför TVn ikväll. när jag vart uppe ett tag fick jag hyper damp på hur de såg ut i mitt rum hos mamma, så jag la massor med kläder i tvätten, jag fixade i alla lådor, slängde massor med skit, och till sist så vek jag om lite kläder i garderoben, innan jag tröttna på allt. men det känns ganska bra nu när man ser skillnaden. när jag höll på och städa så hittade jag något jätte gulligt min lilla syster hade gjort som jag har fått i julklapp någon gång. de va en bok och de går inte att förklara hur söt den va..
bokens namn PLUP PLUP PLUP, jag förstår inte riktigt namnet men... stavelserna va fina i också, men alla har vart barn och inte kunnat stava.
det här är något jag kommer spara, haha.♥

You are always in my mind, every second, always and forever.


Kärleken är stark även till dem man inte träffar ofta.

var hos min mormor & morfar idag där de bjöd oss på mat och en toppen god cheescake!
när jag kom hem väntade min nya tröja, som jag har beställt från något ställe min lilla syster skulle köpa saker ifrån. den ser stor ut när man håller de framför mig men de märker jag sen om den passa eller inte.
min söta morfar, det är tur att du inte har så mycket du behöver göra på en dator. för om det tar 25 min att bara göra ett hotmail konto, med kanske 12 rutor att fylla i så visar det vilken koll han har. du är inte kunnig, men du är duktig som försöker.


Tittatittavadjagharköpt.

STINA KÖR PÅ ROSA!
äntligen kan även min mobil bli lite mer personlig, yes de har jag längtat efter.
här är även hemsidan:http://skalshop.se/.
PUSS och godnatt.

Graffiti naglar.



Myyyys hemma.

dagen inleddes med en promenix med Fanny. resten av dagen har jag bara vart allmänt seg och vandrat run hemma i huset. till middag blev det vofflor & korv...mmmm!
det är inte många som grilla på vintern, men självklart är familjen Hennings ett undantag.


Nyår 2010.

ja vad finns det att säga om kvällen... GALEN!
sen kom Emma & då händer det grejer... granen vippar.
det dricks champagne & sen ner på stan, där allt händer. God and Bad...
jag hade en under bara kväll(vissa undantag) tack TJEJER♥

RSS 2.0